clanak False

Aronia life j.d.o.o.

02.03.2022.

Društvo Aronia Life j.d.o.o. osnovano je u Šarengradu kao zajednički projekt dva suosnivača. Nastao je kao rezultat želje da se pokrene vlastiti poslovni poduhvat, koristeći pri tom kompatibilnost osobnih znanja, vještina i poslovnog iskustva suosnivača.
Razlog osnivanja društva Aronia Life j.d.o.o. bio je osigurati kontinuirane prihode uz ostvarenje dodane vrijednosti temeljene na diversificiranoj paleti proizvoda od vlastite ekološki uzgojene aronije, te želja za kvalitetnijim životom članova obitelji.
 Šarengrad blizu Iloka, osim plodne zemlje krasi i značajan broj sunčanih dana što plodu aronije daje visoki udio prirodnog šećera.
Paletu proizvoda grupe Aronko čine:
  • Ekološki certificirani 100% voćni sok proizveden hladnim prešanjem bobice aronije u pakiranjima u raznim količinama od 0,2; 0,5 i 0,7 l.
  • 100% čaj od aronije proizveden od ekološki certificiranog ploda aronije sušenjem na 40°C svježih kora istisnutih plodova u pakiranjima od 100g i 200g.
  • 100% prah od ekološki certificiranog ploda aronije dobiven usitnjavanjem osušenih prethodno iscijeđenih bobica.
  • Arlen, voćno desertno vino od aronije, dobitnik je 2 srebrne medalje na 49. i 51. izložbi vina kontinentalne Hrvatske u Sv. Ivanu Zelini. Prema pozitivnim reakcijama potrošača, ima sličnosti sa crvenim bogatim boquetom vinima, no usmjerili su varijaciju u smjeru desertnog vina.