clanak False

Završetak radova na sanaciji Priobalne ceste

25.11.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je Priobalnu cestu koja je jutros puštena u promet nakon završene rekonstrukcije.

Ljudi koji rade bypass prema Podsusedskom mostu su tražili da zbog sigurnosnih razloga rekonstruiramo ovu cestu jer se nemoguće bilo voziti, istaknuo je gradonačelnik.

Prema riječima Ante Todorića, voditelja Zagrebačkih cesta, radovi su, na dužini od 2900 metara, obuhvatili skidanje starog i postavljanje novog asfalta, iscrtavanje horizontalne signalizacije te ugradnju poklopaca instalacijskih šahtova i postavljanja bankine.
Najveći problem ovdje je bio zadržavanje vode na kolniku. To smo riješili postavljanjem bankina na uzdužnim i poprečnim padovima kolnika tako da voda ide u njih i na zelene površine, objasnio je voditelj Todorić.

Vrijednost radova, koji su započeli 15. studenoga, iznosi oko 3.200.000,00 kuna. 

Gradske vijesti - 2017.
Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti ili ažurirajte postavke kolačića.
Prihvaćam sve
Prihvaćam samo nužne