clanak False

Prijem za sudionike EU projekta SINERGI i sudionike GIS ljetne škole u palači Dverce

19.04.2017.

 

        

 slika 1                                                                                        slika 2

 

 

U sklopu trodnevnog zagrebačkog seminara EU projekta SINERGI (Social Inegration through Urban Growth Strategies) sudionike je 17. srpnja u palači Dverce primila zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek. Domjenku su prisustvovali i sudionici GIS ljetne škole koja se od 14. do 25. srpnja održava u Zagrebu.

Jedan od ciljeva projekta SINERGI, na kojem sudjeluju gradske uprave, akademska zajednica i nevladin sektor iz Torina, Skoplja, Dijona i Zagreba, a zagrebačke partnere koordinira Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada, jest upravo potaknuti razvoj kontakata i stvaranje mreža između predstavnika navedenih gradova kao podloge za daljnji rad na budućim temama i projektima. Povezivanje sudionika projekta SINERGI i ljetne škole (u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta za hortikulturu i krajobrazno inženjerstvo Sveučilišta za agrikulturu u Nitri, Slovačka te Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada) pozdravila je u svom obraćanju i zamjenica Švaljek.

U ime sudionika SINERGI projekta domaćinima se zahvalio Alessandro Armando, profesor na Politechnico di Torino, izrazivši izuzetno zadovoljstvo organizacijom i sadržajem seminara, te gostoljubivošću domaćina, a u ime sudionika ljetne škole Marcel Kliment, prodekan Fakulteta za hortikulturu i krajobrazno inženjerstvo Sveučilišta za agrikulturu u Nitri, Slovačka.

 

 

Više o prvom tematskom seminaru na : http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=67017