clanak False

Gradonačelnik i Gradska uprava - pomoć poduzetnicima

19.03.2014.

Gradonačelnik ne zapošljava i ne otvara nova radna mjesta. Isto tako, ni Gradska uprava ni gradska komunalna poduzeća ne otvaraju nova radna mjesta. Nova radna mjesta kakva trebaju Zagrebu i Hrvatskoj mogu stvoriti jedino poduzetnici. 

Kao gradonačelnik činio sam i dalje ću činiti sve da osiguram najpovoljnije uvjete poslovanja poduzetnicima na području Zagreba, uvjete koji će vam pomoći da budete konkurentniji, da rastete i širite se, otvarajući pritom nova radna mjesta i doprinoseći ukupnom razvoju Grada i Hrvatske. 

Za ostvarivanje tog cilja, u Gradskoj upravi smo organizirali stručnjake koji će pomagati poduzetnicima u složenim procedurama izrade i izmjene prostornih i urbanističkih planova te u ishođenju dozvola i u pripremi i vođenju svakoga projekta. Gradska uprava bit će istinska logistika vašim poduzetničkim idejama. 

Ako vam je potrebna logistika i pomoć stručnjaka Gradske uprave, obratite nam se izravno: 

- Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, tel. 610-1194; 610-1195;
- Jasminka Lukač, dipl. iur. Pročelnica Gradskog ureda za imovinsko pravne poslove i imovinu grada, tel. 610-1402;
- Mr.sc. Dinko Bilić, pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, tel. 610-1168; 610-1169;
- Željko Horvat, posebni viši savjetnik gradonačelnika za koordinaciju Gradske uprave, tel. 610-1164. 

Za svaki investicijski projekt iznad 5.000.000 kn, osigurat ćemo posebnog voditelja koji će vam biti na raspolaganju. 

Ukoliko vas istoga dana ne primi navedeni pročelnik ili koja druga osoba od koje ste zatražili pomoć, pozivam vas da se obratite meni. Osobno ću vas primiti već narednog dana u vremenu od 15:30 do 16:30 sati.