clanak False

45. obljetnica Matice umirovljenika grada Zagreba

U prostoru Češke besede svečanom je skupštinom obilježena 45. obljetnica neprekidnog rada Matice umirovljenika grada Zagreba.
15.03.2017.

U prostoru Češke besede svečanom je skupštinom obilježena 45. obljetnica neprekidnog rada Matice umirovljenika grada Zagreba.

Na sinoćnoj misi u Sesvetskim selima na kojoj sam bio, svećenik je rekao da se ono najbolje svjedoči dobrim djelima i služenjem, napomenuo je gradonačelnik Milan Bandić istaknuvši da je sretan što je tijekom mandata mogao služiti građanima i, kako je istaknuo, što smo, zajedno s vama, od našeg Zagreba napravili socijalno najosjetljiviju metropolu.
Vi ste stvarali ovaj grad, a zajedno ga živimo i na tome vam od srca hvala.

Uz čestitke na 45 godina predanog rada, gradonačelnik je prisutnima zahvalio na dobroj suradnji kroz koju se puno postiglo za poboljšavanje uvjeta života starijih građana te im zaželio uspjeh u daljnjem radu i puno zdravlja.

Predsjednica Matice umirovljenika grada Zagreba Marija Kalebota istaknula je da je umirovljenička organizacija osnovana 25. travnja 1964. i da je tijekom godina napredovala u svom radu. Mi smo neprofitna udruga koja skrbi o starijim građanima, radi na obogaćivanju i poboljšavanju kvalitete njihovog života kroz skrb i mnogobrojne programe, za što imamo veliku podršku Grada, dodala je predsjednica, napomenuvši da je Matica uvijek bila otvorena svima i da posebno njeguju međugeneracijsku suradnju.

 

Gradske vijesti - 2017.