clanak False

Trešnjevački sajam OPG-ova

09.09.2024.
 
Grad Zagreb, Vijeće gradske četvrti Trešnjevka – sjever u suradnji s Uredom za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje organizira 28. i 29. rujna 2024. izložbeno-prodajnu manifestaciju „Trešnjevački sajam OPG-ova“ na Trgu Krešimira Ćosića u Zagrebu. Pozivamo sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače sa sjedištem u Gradu Zagrebu ili Zagrebačkoj županiji te ekološke poljoprivredne proizvođače i proizvođače korisnike oznake „Plavi ceker“ s područja Republike Hrvatske koji se žele predstaviti sa svojim proizvodima na manifestaciji da se prijave za sudjelovanje najkasnije do 20. rujna 2024. godine slanjem ispunjene prijavnice na e-mail geos@zagreb.hr.
Obrazac prijavnice se nalazi ovdje.
Sudjelovanje na sajmu je besplatno za proizvođače, a zbog ograničenog broja izlagačkih mjesta poštivat će se redoslijed prijave.
Prilikom prijave, uz ispunjenu prijavnicu potrebno je priložiti:
1. za poljoprivredne proizvođače sa sjedištem u Gradu Zagrebu ili   Zagrebačkoj županiji - Izvadak iz Upisnika poljoprivrednika/Upisnika OPG-a ili ispis iz aplikacije „Agronet“
2. za ekološke proizvođače - važeću Potvrdnicu o ekološkoj proizvodnji ili važeću Potvrdnicu o proizvodnji u prijelaznom razdoblju.
Za proizvođače, korisnike oznake „Plavi ceker“ raspolažemo svim potrebnim podacima te je dovoljno naznačiti da je prijavitelj korisnik predmetne oznake. 
Po isteku roka za prijavu, sve proizvođače ćemo obavijestiti o prihvaćanju/neprihvaćanju njihove prijave te dati detaljne upute vezane uz održavanje manifestacije.
 

Aktualnosti