clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

22.05.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Prikuplja i obrađuje podatke te zaprima i obrađuje prijave o počinjenim prekršajima u svrhu daljnjeg postupanja vezano za izdavanja obavijesti o počinjenim prekršajima i obveznog prekršajnog naloga iz područja komunalnog redarstva.         
- Vodi evidencije o uplaćenim novčanim kaznama naplaćenima od prekršitelja, priprema, umnožava i brine o dostavi dokumentacije i materijala Prekršajnom sudu radi pokretanja prekršajnog postupka te Fini radi provođenja ovrhe.     
- Daje odgovore na upite, primjedbe, prigovore i pritužbe građana, vodi evidenciju o zaprimljenim upitima, primjedbama i pritužbama građana. 
- Obrađuje i unosi podatke za izradu analiza i izvješća, priprema jednostavna izvješća i odgovara na e poštu. Sudjeluje u izradi godišnjih i periodičnih statističkih pregleda poslova te obavlja druge poslove po nalogu.       
 
             
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,64 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.