clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

22.05.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja jednostavnije poslove u vezi s davanjem stana u najam na određeno vrijeme i davanjem u najam javno najamnih stanova. Pruža pomoć strankama pri prikupljanju dokumentacije prilikom predaje zahtjeva na natječaj za davanje gradskih stanova u najam i predaje prijava na natječaj za odabir javno najamnih stanova.
- Daje stručne upute strankama u pogledu prikupljanja potrebne dokumentacije radi produženja ugovora o najmu stanova na određeno vrijeme i produženja ugovora o najmu javno najamnih stanova, sudjeluje u pripremi materijala za razmatranje na sjednicama nadležnih povjerenstava, priprema dokumentaciju za nadmetanje i zahtjeve za početak postupka javne nabave radi osiguranja uvjeta za preuzimanje i predaju stanova u posjed, čuvanje praznih stanova te surađuje s gradskim upravnim tijelom nadležnim za javnu nabavu u pripremi podataka i očitovanja u vezi s javnom nabavom.
- Izrađuje naloge za predaju stanova u posjed na temelju zaključaka o davanju stanova u najam te naloge radi utvrđivanja načina korištenja stanova te na temelju dokumentacije i izvida izrađuje ugovore o najmu stana na određeno vrijeme i ugovore o najmu javno najamnog stana, nakon čega u bazu podataka Upravljanje imovinom Grada unosi promjene o korisnicima/najmoprimcima stanova.
- Sudjeluje u izradi izvješća o korisnicima gradskih stanova te obavlja i druge poslove što mu se odrede. 
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,83 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.