clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

22.05.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Izrađuje složene prijedloge akata u vezi s rješavanjem imovinsko-pravnih odnosa na nekretninama radi pripremanja zemljišta za gradnju.
- Priprema stručne podloge i dokumentaciju za potrebe sudskog uređivanja stvarnopravnih odnosa na nekretninama u granicama zahvata buduće gradnje te izrađuje složene stručne podloge za iniciranje pokretanja postupka potpunog i nepotpunog izvlaštenja u složenijim predmetima, izrađuje prijedloge radi iniciranja postupaka radi zaštite interesa Grada Zagreba koji se odnose na pripremu zemljišta za gradnju.
- Priprema složene stručne podloge za uknjižbu stečenih stvarnih prava u zemljišnoj knjizi i katastru zemljišta te iznalazi učinkovita pravna rješenja za razrješenje vlasničko-pravnih odnosa.
- Izrađuje složene akte potrebne za provedbu posebnih projekata - rješavanje imovinsko-pravnih odnosa u svrhu izgradnje prometnica ili drugih objekata javne namjene od interesa Grada koji se tretiraju kao poseban projekt te obavlja i druge poslove što mu se odrede. 
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,49 osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.