clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

22.05.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Izrađuje složenije prijedloge akata u vezi sa stjecanjem prava vlasništva na pokretninama i nekretninama radi realizacije razvojnih, socijalnih programa te drugih programa Grada.
- Izrađuje složenije prijedloge akata u vezi s raspolaganjem nekretnina u vlasništvu Grada putem prodaje, osnivanja i prijenosa prava građenja, prava služnosti i osnivanja i prijenosa drugih stvarnih prava te izrađuje složenije prijedloge akata za izdavanje tabularnih isprava, brisovnih očitovanja te razvrgnuća suvlasničke zajednice, izrađuje prijedloge radi iniciranja postupaka radi zaštite interesa Grada Zagreba čija je potreba proistekla iz nekog pravnog posla ili odnosa.
- Izrađuje složenije međuvlasničke ugovore, vlasničke suglasnosti kao jednostrane i dvostrane akte u poslovima izvanredne uprave na nekretninama u suvlasništvu Grada, obavlja stručne poslove vezane uz realizaciju zakonskog prava prvokupa nekretnina, izrađuje izvješća i druge stručne materijale, prima stranke i obavlja druge poslove što mu se odrede. 


PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.