clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

29.04.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Priprema i izrađuje najsloženije stručne podloge i analize mjera iz nadležnosti Ureda, predlaže, provodi i prati najsloženija istraživanja iz nadležnosti odnosno djelokruga Ureda u cilju prikupljanja primarnih podataka, sudjeluje u predlaganju mjera i aktivnosti na temelju dobivenih rezultata analiza. Izrađuje statističke izvještaje za procijene učinkovitosti aktivnosti, programa ili mjera koje se provode.
- Obavlja najsloženije stručne poslove u vezi sa statističkom obradom dostavljenih administrativnih podataka od strane drugih organizacijskih jedinica unutar Ureda, prati i proučava primjenu zakona i drugih propisa iz djelokruga Odjela.
- Surađuje s vanjskim institucijama i stručnjacima, gradskim upravnim tijelima i drugim sudionicima povezanim s analizama i istraživanjima iz nadležnosti rada Ureda.
- Sudjeluje u izradi strateških dokumenata, planova, programa, analiza i izvješća te drugih akata iz djelokruga Odjela, sudjeluje u radu radnih skupina te obavlja i druge poslove po nalogu.
 
 
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,72 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.