clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

29.04.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Stručno obrađuje i priprema dokumentaciju te obavlja složene poslove vezano uz planiranje objekata u okviru djelokruga Odjela. Izrađuje baze podataka u svrhu analiziranja i definiranja prioriteta izgradnji i rekonstrukcija objekata sukladno planu izgradnje novih objekata i adaptacije postojećih.
- Analizira moguće lokacije za izgradnju, odnosno proširenje kapaciteta objekata u suradnji s nadležnim uredima. Sudjeluje u koordinaciji pripreme projektnih zadataka za dogradnju, izgradnju novih objekata, obnovu, povećanje energetske učinkovitosti i druge radove na objektima koji se financiraju iz gradskog proračuna i ostalih izvora financiranja.
- Sudjeluje u izradi i izmjenama, dopunama godišnjeg Programa radova kapitalnih ulaganja u objekte društvene djelatnosti Grada Zagreba. Surađuje s drugim gradskim upravnim tijelima, dostavlja podatke i informacije potrebne za rad drugih gradskih upravnih tijela.
- Surađuje u postupcima izrade strateških dokumenata i dokumenata prostornog uređenja u dijelu koji se odnosi na objekte iz nadležnosti Ureda, surađuje u izradi mreže objekata te obavlja i druge poslove po nalogu.
 

PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.