clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

29.04.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja pripremu dokumentacije za nadmetanje i zahtjev za početak postupka javne nabave, surađuje s uredom nadležnim za javnu nabavu u pripremi podataka, surađuje s gradskim upravnim tijelima, ustanovama iz nadležnosti Ureda i tijelima državne uprave vezano za pripremu i obradu dokumentacije.
- Obavlja poslove vezane za suradnju u izradi prijedloga Plana nabave iz djelokruga, odnosno nadležnosti Ureda, sudjeluje u izradi izvještaja u vezi izvršenja ugovora o javnoj nabavi, vodi registar ugovora, sudjeluje u praćenju realizacije sklopljenih ugovora o javnoj nabavi roba i usluga te izdanih narudžbenica i provodi aktivnosti vezane uz kontrolu planova nabave krajnjih korisnika.
- Surađuje s nadležnim odjelima Ureda u dijelu poslova koji se odnosi na izvršenje sklopljenih ugovora i potrebe sklapanja dodataka ugovoru. Kontrolira troškovnike i računsku ispravnost troškovnika u dokumentaciji za nadmetanje i zahtjevima za početak postupka javne nabave.
- Sudjeluje u izradi analiza, izvješća iz djelokruga Odjela te pruža podatke i informacije korisnicima iz djelokruga Odjela te obavlja i druge poslove po nalogu.
 
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.