clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

29.04.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Priprema isplatu svih pomoći ostvarenih temeljem Odluke o socijalnoj skrbi u svezi s ostvarenjem prava socijalne skrbi Grada Zagreba. Obavlja unos i kontrolu računa korisnika naknade za troškove stanovanja te izdaje potvrde o predanim računima. Vodi evidencije o zaprimljenim i plaćenim računima.
- Obrađuje račune, predračune, zahtjeve, zaključke i druge dokumente prema kojima se vrše isplate te izrađuje naloge za isplatu sredstava osiguranih u Proračunu Grada Zagreba u razdjelu Ureda.
- Izrađuje preglede korisnika po vrstama ostvarenih prava i utrošenih sredstava, vodi potrebnu dokumentaciju, izrađuje propisana i potrebna izvješća, izrađuje izvješća o utrošku sredstava za rad i poslovanje Odsjeka, vodi evidencije o utrošku sredstava i materijalnih sredstava.
- Sudjeluje u kontroli i praćenju izvršenja financijskog plana Odsjeka te programa i projekata sukladno financijskom planu Odsjeka te obavlja i druge poslove po nalogu.
 

PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,83 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.