clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

29.04.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja složenije poslove i sudjeluje u pripremi prijedloga godišnjih programa razvoja zdravstvene infrastrukture te pomaže u stručnoj pripremi potrebne dokumentacije iz djelokruga Odsjeka. Vođenje evidencije i prati stanja medicinske opreme koju ustanove koriste u okviru obavljanja zdravstvene djelatnosti.
- Sudjeluje u pružanju stručne pomoći zdravstvenim ustanovama pri izradi projektnih zadataka za razvoj zdravstvene infrastrukture, vodi evidencije o stanju nekretnina zdravstvenih ustanova te surađuje s nadležnim ministarstvima, gradskim upravnim tijelima i drugim javnopravnim tijelima i pravnim osobama vezano uz uknjižbu vlasništva ustanova.
- Sudjeluje u poslovima koji se odnose na predlaganje prioriteta razvoja i proširenja zdravstvene infrastrukture, analiza potreba prvenstva investicijskih projekata u zdravstvenim ustanovama kojih je osnivač Grad Zagreb i procjene opravdanosti za proširenje kapaciteta te obavlja i druge poslove po nalogu.

 
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta - 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.