clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

29.04.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja složenije poslove vezano uz osiguravanje popunjenosti mreže javne zdravstvene službe, kao i poslove praćenja zapisnika sa sjednica Upravnih vijeća zdravstvenih ustanova. Po potrebi sudjeluje na sjednicama upravnih vijeća zdravstvenih ustanova.
- Sudjeluje u pripremi i izradi odluke o kriterijima za određivanje zakupnine za poslovni prostor, sudjeluje u pripremi odluke kojom se određuje broj ordinacija koje će obavljati djelatnost u okviru domova zdravlja te obavlja složenije poslove uspostave i unapređenja sustava telemedicine i e-zdravstva.
- Izrađuje prijedloge za davanje suglasnosti na zapošljavanje zdravstvenih i ostalih djelatnika u zdravstvenim ustanovama u vlasništvu Grada Zagreba te prikuplja, obrađuje i dostavlja podatke o broju i strukturi zaposlenih u zdravstvenim ustanovama u vlasništvu Grada Zagreba nadležnom gradskom upravnom tijelu.
- Obavlja poslove vezano uz organiziranje seminara, konferencija, edukacija, tribina, vezano uz izradu vodiča, aplikacija web stranica i brošura te obavlja i druge poslove po nalogu.     
 
 
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.