clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

29.04.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Stručno obrađuje složenija pitanja iz područja pristupačnosti, mobilnosti i prometa, sudjeluje u izradi složenijih akata iz djelokruga Odsjeka te sudjeluje u izradi programa, izvješća, analiza i daje stručna mišljenja, sudjeluje u praćenju rada stručnih povjerenstava.
- Identificira potrebe osoba s invaliditetom vezano uz pristupačnost i mobilnost, obavlja poslove vođenja i razvoja inkluzivnih digitalnih rješenja o pristupačnosti objekata i javnih površina, surađuje na projektima i programima za razvoj i primjenu digitalne inkluzije te za razvoj i primjenu asistivne tehnologije, surađuje u izradi publikacija i web-sadržaja.
- Prati primjenu zakona i drugih propisa iz područja pristupačnosti, mobilnosti i prometa, postupa po predstavkama i pritužbama građana te surađuje s drugim gradskim upravnim tijelima, ustanovama i drugim pravnim osobama u izvršavanju poslova koji se odnose na pristupačnost, mobilnost i promet.
- Sudjeluje u obavljanju poslova organizacije i praćenja javnog i specijaliziranog prijevoza za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom te obavlja i druge poslove po nalogu.   
       
 
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.