clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

29.04.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Proučava i stručno obrađuje složena pitanja vezano uz socijalnu zaštitu, sudjeluje u izradi programa, planova, izvješća i analiza, daje stručna mišljenja te pronalazi najbolja rješenja sukladno propisima.
- Sudjeluje u izradi stručnih podloga za programe financiranja udruga, sudjeluje u planiranju i definiranju prioriteta i ciljeva financiranja te izradi godišnjeg plana financiranja udruga te obavlja i druge složene poslove iz djelokruga Odsjeka.
- Koordinira i prati rad organizacija civilnog društva u provedbi programa i projekata udruga te partnerstva s organizacijama civilnog društva, sudjeluje u kontroli nad trošenjem financijske potpore i provođenjem programa i projekata udruga od socijalnog značenja.
- Sudjeluje u organizaciji edukacija, manifestacija, prati primjenu zakona i drugih propisa iz djelokruga Odsjeka, te obavlja i druge poslove po nalogu.


PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.