clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

19.12.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

- Obavlja poslove primanja i pregleda pismena i pošiljki, te provjerava formalnu ispravnost istih sukladno propisima o uredskom poslovanju za sva gradska upravna tijela. Prima podneske usmeno na zapisnik i upućuje ih službenoj osobi iz nadležne ustrojstvene jedinice. Primljena i pregledana pismena i pošiljke razvrstava i raspoređuje, te evidentira u informacijskom sustavu uredskog poslovanja, te priprema za dostavu u rad.
- Pretvara podneske predane u fizičkom obliku u elektronički oblik.
- Unosi podatke radi združivanja pismena kod naknadno pristiglih podnesaka, odnosno arhiviranih predmeta odnosno predmeta pohranjenih u pismohranu. Zaprima združene predmete u pisarnici.
- Uz primjenu općih propisa te poznavanje posebnih propisa drugih gradskih upravnih tijela, odgovara na upite stranaka i službenika drugih gradskih upravnih tijela, te obavlja i druge poslove po nalogu.
 
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,64 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.