clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

19.12.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja složenije analize vlasničko-pravnog statusa neizgrađenog građevinskog zemljišta neprivedenog namjeni u svrhu davanja istoga u zakup.
- Sudjeluje u pripremi i radu Povjerenstva za davanje neizgrađenog građevinskog zemljišta u zakup, izrađuje nacrte prijedloga zaključaka o davanju neizgrađenog građevinskog zemljišta u zakup s nacrtima ugovora.
- Obavlja složenije stručne poslove prikupljanja dokumentacije za pripremu pokretanja postupaka radi zaštite imovine Grada na neizgrađenom građevinskom zemljištu danom u zakup. Priprema očitovanja po zahtjevima nadležnih tijela u postupcima ovrha po solemniziranim ugovorima o zakupu i organizira provedbe ovrha na terenu.
- Daje upute strankama vezano za zakup zemljišta i druge činjenice u vezi sa zakupom pojedinog neizgrađenog građevinskog zemljišta, pribavlja dokumentaciju i daje mišljenja po zahtjevima dužnika za obročnu otplatu ili otpis potraživanja te obavlja i druge poslove što mu se odrede.                                                     
                                   

PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.