clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

19.12.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Priprema prijedloge akata u složenim predmetima davanja pisanih suglasnosti na prijedlog formiranja i utvrđenja građevne čestice te u drugim slučajevima kada je to propisano Odlukom o građevinskom zemljištu.
- Obavlja složene stručno-tehničke poslove analize katastarske i zemljišnoknjižne dokumentacije o neizgrađenom građevinskom zemljištu u svrhu zaštite vlasničkih i posjedovnih prava Grada. Sudjeluje u postupcima pregleda i potvrđivanja geodetskih elaborata izrađenih na zahtjev drugih fizičkih i pravnih osoba.
- Pribavlja katastarsku i zemljišnoknjižnu dokumentaciju te provodi očevide na terenu vezano za korištenje neizgrađenog građevinskog zemljišta.
- Daje upute strankama u vezi s neizgrađenim građevinskim zemljištem te prikuplja, sistematizira i unosi u jedinstvenu bazu podatke o neizgrađenom građevinskom zemljištu, obavlja i druge poslove što mu se odrede.                                                        
                                   

PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.