clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

19.12.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja složene stručne poslove u vezi s najmom gradskih stanova na neodređeno vrijeme, daje stručna mišljenja i upute strankama u pogledu dokumentacije potrebne za sklapanje ugovora o najmu stana na neodređeno vrijeme. Pruža pomoć strankama pri prikupljanju dokumentacije prilikom predaje zahtjeva na natječaj za davanje gradskih stanova u najam i prilikom predaje prijava na natječaj za odabir javno najamnih stanova.
- Izrađuje naloge za izvide, prikuplja dokumentaciju radi utvrđivanja prava na davanje i nastavak korištenja gradskih stanova. Obavlja stručne poslove davanja u najam javno najamnih stanova, daje stručna mišljenja i upute strankama u pogledu dokumentacije potrebne za utvrđivanje ispunjavanja uvjeta za produljenje ugovora o najmu javno najamnih stanova. Izrađuje ugovore o najmu stana na neodređeno vrijeme i ugovore o najmu javno najamnih stanova.
- Pribavlja dokumentaciju i utvrđuje činjenično stanje koje se odnosi na postupke otkaza ugovora o najmu stana na neodređeno vrijeme, kao i pokretanje postupaka radi zaštite imovine Grada, te u bazu podataka Upravljanje imovinom Grada unosi podatke o promjenama u vezi s korištenjem stanova u vlasništvu i pod upravljanjem Grada.
- Priprema i izrađuje izvješća o gradskim stanovima te obavlja i druge poslove što mu se odrede.                                            
                                   

PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.