clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

11.10.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Prati, proučava i stručno obrađuje najsloženija pitanja vezana uz ekonomsko-analitičke poslove iz djelokruga Odjela, izrađuje analize i prijedloge za osiguranje sredstava za rad i poslovanje ustanova iz nadležnosti, prati financijsko poslovanje ustanova iz nadležnosti te daje prijedloge za unaprjeđenje financijskog poslovanja ustanova iz nadležnosti.        
- Surađuje u izradi, prati i koordinira izvršenje financijskih planova i izvješća ustanova i drugih pravnih osoba čiji je osnivač Grad Zagreb koje obavljaju djelatnosti iz nadležnosti Ureda. Obavlja stručne poslove kontrole fiskalne odgovornosti ustanova i drugih pravnih osoba čiji je osnivač Grad Zagreb iz nadležnosti Ureda. Prikuplja i kontrolira vlastite prihode proračunskih korisnika iz djelokruga odnosno nadležnosti Ureda.
- Izrađuje prijedloge smjernica i uputa za poslovanje ustanova iz djelokruga odnosno nadležnosti Ureda, sudjeluje u izradi strateških dokumenata, programa, planova, analiza i izvješća. Planira sredstva, prati i kontrolira utrošak sredstava decentralizacije u ustanovama iz nadležnosti Ureda. Prati izvršenje financijskih sredstava iz fondova EU u ustanovama iz nadležnosti.
- Vodi propisane evidencije te surađuje u pripremi podataka i izradi očitovanja u vezi s poslovanjem ustanova. Surađuje s drugim gradskim upravnim tijelima, tijelima državne uprave, ustanovama, trgovačkim društvima i drugim subjektima te obavlja i druge poslove po nalogu.

 
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta - 2,72 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.