clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

11.10.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja administrativne i jednostavnije stručne poslove u vezi s ostvarivanjem statusa i prava hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, stradalih pirotehničara i članova obitelji smrtno stradalih pirotehničara na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, u vezi sa zaštitom prava mirnodopskih vojnih invalida i članova njihovih obitelji stradalih nakon 17. kolovoza 1990. na temelju Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata te administrativne poslove u vezi s ostvarivanjem statusa i prava osoba koje nemaju prebivalište na području Republike Hrvatske i ostalim statusima i pravima iz navedenih zakona koji prema posebnim propisima nisu u nadležnosti drugih tijela.
- Izdaje uvjerenja, objave za povlastice u unutarnjem putničkom prometu i druge potvrde iz djelokruga Odsjeka, obavlja administrativne poslove zaprimanja, evidentiranja i raspoređivanja predmeta, provjerava točnost podataka za svaku pošiljku i priprema ih za otpremu.
- Unosi podatke o ostvarenim pravima u računalnu bazu podataka, razvodi riješene predmete i predaje ih u pismohranu, daje podatke o kretanju predmeta i druge podatke strankama.
- Vodi evidenciju o prisutnosti na radu službenika Odsjeka na lokaciji Područnog ureda Dubrava, brine o vrsti, nabavi i raspodjeli uredskog materijala te obavlja i druge poslove po nalogu.


PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta - 1,64 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.