clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

11.10.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Razmatra, stručno obrađuje i predlaže rješenja o složenijim pitanjima iz područja promicanja zdravlja, surađuje u izradi programa financiranja udruga iz područja promicanja zdravlja i izradi programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije i inozemnih fondova.
- Prati ostvarivanje mjera i aktivnosti po strateškim dokumentima iz područja promicanja zdravlja, surađuje u poslovima pružanja stručne pomoći udrugama i drugim organizacijama civilnog društva pri prijavi projekata za fondove Europske unije, obavlja tehničke i administrativne poslove za Povjerenstvo za ocjenjivanje prijavljenih projekata za dodjelu sredstava za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije i inozemnih fondova.
- Sudjeluje u izradi ugovora o financiranju s odabranim udrugama za programe i projekte udruga iz područja promicanja zdravlja te prati provedbu programa i projekata prijavljenih na javni natječaj i javni poziv.
- Sudjeluje u praćenju trošenja sredstava dodijeljenih udrugama za programe i projekte iz područja promicanja zdravlja, sudjeluje u izradi brošura i vodiča iz područja promicanja zdravlja te organizira javnozdravstvene akcije te obavlja i druge poslove po nalogu.
 
 
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta - 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.