clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

11.10.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja složene poslove vezane uz pripremu odluke o kriterijima za određivanje zakupnine za poslovni prostor te sudjeluje u donošenju odluke kojom se određuje broj ordinacija koje će obavljati djelatnost u okviru domova zdravlja.
- Sudjeluje u poslovima analize poslovanja zdravstvenih ustanova, u rješavanju složenih pitanja iz djelatnosti zdravstvene zaštite te u obavljanju poslova u vezi s osnivanjem, praćenjem rada i prestankom rada zdravstvenih ustanova u vlasništvu Grada Zagreba i drugih pravnih osoba koje obavljaju zdravstvenu djelatnost.
- Prati zapisnike sa sjednica upravnih vijeća zdravstvenih ustanova, sudjeluje u poslovima organiziranja rada ustanova čiji je Grad Zagreb osnivač, sudjeluje u poslovima uspostave i unapređenja sustava telemedicine i e-zdravstva.
- Izrađuje prijedlog za davanje suglasnosti na zapošljavanje zdravstvenih i ostalih djelatnika u zdravstvenim ustanovama u vlasništvu Grada Zagreba te dostavlja podatke o broju i strukturi zaposlenih u zdravstvenim ustanovama u vlasništvu Grada Zagreba nadležnom gradskom upravnom tijelu te obavlja i druge poslove po nalogu.


PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta - 2,49 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.