clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

10.10.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Stručno obrađuje složenija pitanja iz područja socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom, sudjeluje u izradi stručnih podloga za donošenje složenijih akata iz djelokruga Odsjeka te sudjeluje u izradi programa, planova, izvješća, analiza te sudjeluje u praćenju rada stručnih povjerenstava.        
- Prati i sudjeluje u analizi rada i djelovanja ustanova i drugih organizacijskih oblika skrbi čiji je osnivač Grad Zagreb a koje brinu o osobama s invaliditetom. Organizira i koordinira rad pružatelja cjelovitih izvaninstitucijskih usluga. Prati i proučava primjenu zakona i drugih akata iz područja koja se odnose na osiguravanje prava osoba s invaliditetom i život u zajednici.
- Obavlja složenije poslove vezano uz pružanje stručne podrške aktivnostima i programima udruga i ustanova, a kroz pružanje usluga u zajednici - prevencija institucionalizacije, stručna pomoć u obitelji, rana intervencija, pomoć pri uključivanju u programe odgoja i obrazovanja (integracija), usluga boravka, smještaja, postupanje u postupcima u rješavanju stambenog zbrinjavanja osoba s invaliditetom.   
- Obavlja poslove organiziranja i provođenja osobne asistencije za osobe s invaliditetom.
- Rješava u složenijim upravnim stvarima vezano uz utvrđivanje mjerila za pružanje socijalnih usluga za djecu s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te provodi godišnju kontrolu ispunjavanja mjerila za pružanje socijalnih usluga za djecu s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom utvrđenih rješenjem, postupa po predstavkama i pritužbama građana.
- Surađuje u provođenju postupaka prijave projekata na EU natječaje te surađuje s partnerima na projektima, postupa po predstavkama i pritužbama građana te obavlja i druge poslove po nalogu.     
 
 
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.