clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

10.10.2023.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Vodi prvostupanjski upravni postupak do donošenja rješenja za stalno prikupljanje i pružanje humanitarne pomoći, davanju rješenja za organiziranje humanitarne akcije, davanju rješenja o postupanju s neutrošenim sredstvima iz humanitarnih akcija, davanju rješenja o postupanju s nenamjenski utrošenim sredstvima iz humanitarnih akcija.  
- Vodi evidencije propisane Zakonom o humanitarnoj pomoći te izrađuje propisana i potrebna izvješća.
- Prikuplja podatke i ažurira evidenciju o izdanim rješenjima kojima se odobrava stalno prikupljanje i pružanje humanitarne pomoći i izdanim rješenjima kojima se odobrava provođenje humanitarnih akcija.
- Stručno obrađuje složenija pitanja te prati i proučava primjenu zakona i drugih propisa iz područja humanitarne pomoći.
- Surađuje s drugim gradskim upravnim tijelima, tijelima državne uprave i drugim subjektima, postupa po predstavkama i pritužbama građana te obavlja i druge poslove po nalogu.
 

PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 789,05 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.