clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

22.12.2020.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Upravlja radom Odjela, organizira i usklađuje obavljanje poslova i zadataka, raspodjeljuje poslove i zadatke službenicima i daje upute za njihovo obavljanje, nadzire obavljanje poslova i zadataka i brine o pravodobnom i kvalitetnom obavljanje poslova.       
- Obavlja najsloženije poslove iz djelokruga Odjela te koordinira poslove na izradi izviješća o stanju sustava ZiS-a, smjernica za organizaciju i razvoj sustava ZiS-a na području Grada, usklađivanju procjene ugroženosti stanovništva i materijalnih i kulturnih dobara i okoliša za Grad i planova ZiS-a.                                                                                                  
- Obavlja najsloženije poslove iz djelokruga Odjela i sudjeluje u pripremanju i izradi strategija, općih i drugih akata te priprema analize, planove i programe iz djelokruga Odjela.           
- Predlaže osnivanje postrojbi civilne zaštite specijalističke i opće namjene sukladno procjeni ugroženost te definira potrebe za razvoj postrojbi i cjelokupnih snaga ZiS-a.                          
- Prati propise te stanja i pojave koji mogu dovesti do velike nesreće i katastrofe te obavlja i druge poslove koji mu se odrede.                                                                                                                        
 
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 3,43 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.431,30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.