clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

22.11.2018.

OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Formira zbirke isprava i ulaže propisanu dokumentaciju u zbirke isprava. Priprema zbirke isprava za rad. Ulaže u zbirke isprava zapisnike s redovnih sjednica najvišeg tijela upravljanja udrugom nakon što uvidom u iste utvrdi da po istima ne treba pokretati upravni postupak.                                                                                                                    
- Evidentira naknadno prispjela pismena u upisniku predmeta upravnog postupka i u urudžbenom zapisniku te ih ulaže u zbirke isprava ili dodjeljuje službenicima u rad.         
- Nadgleda uvide u zbirke isprava stranaka koje za to dokažu svoj pravni interes te obavlja poslove umnožavanja dokumentacije iz zbirki isprava. Izdaje potvrde o osobnom identifikacijskom broju udruge.                                                                                    
- Obavlja skeniranje statuta i ostale dokumentacije udruga i daje informacije strankama u vezi s podnesenim zahtjevima za upis u registre udruga i upis promjena u iste.
 
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,64 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.893,00 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.