clanak False

Informativni vodič o besplatnim uslugama zdravstvenih ustanova Grada Zagreba namijenjen mladima - Zagreb za zdravlje mladih

09.11.2018.
Mlade osobe između 15. i 30. godine života čine četvrtinu populacije u gradu Zagrebu. Osim najvećeg broja osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj, Zagreb je i najveći sveučilišni grad, ali i najurbanije mjesto okupljanja velikog broja kulturnih, društvenih, političkih, ekoloških i drugih inicijativa mladih.
 
Poremećaji prehrane, problemi ovisnosti, rizično seksualno ponašanje te psihosocijalni problemi zauzimaju sve značajnije mjesto u populaciji mladih te postaju vrlo zahtjevnim izazovom kako za lokalnu zajednicu, tako i za društvo u cjelini.
 
Na opću dobrobit mladih u gradu Zagrebu, ovim informativnim vodičem objedinjene su sve informacije o besplatnim programima koji su namijenjeni mladima kroz programske aktivnosti zdravstvenog, psihoterapijskog i psihosocijalnog savjetovanja i informiranja.

Osim unapređenja dostupnosti informacija, vodič u konačnici ima za cilj i jačanje odgovornosti mladih u očuvanju njihova zdravlja.
 

Informativni vodič o besplatnim uslugama zdravstvenih ustanova Grada Zagreba namijenjen mladima  - Zagreb za zdravlje mladih, 2019. možete vidjeti i preuzeti ovdje