clanak False

Zagrebačka avenija

26.07.2024.
Zagrebačkom avenijom na dijelu od Rudeške ceste do Ulice Milana Rešetara od subote 27. srpnja od 8,00 sati, do ponedjeljka 19. kolovoza 2024. do 4,00 sata bit će otežan promet.
 
Naime, Programom asfaltiranja nerazvrstanih cesta I. reda u 2024. godini, Gradski ured za mjesnu samoupravu, promet, civilnu zaštitu i sigurnost osigurao je 590,000,00 € za asfaltiranje sjeverne prometne trake sjevernog kolnika Zagrebačke avenije. U sklopu radova, uklonit će se oko 9000 m² postojećeg asfaltnog zastora te zamijeniti novim čime će se osigurati sigurnije i ugodnije prometovanje tom važnom gradskom prometnicom.
 
Zbog izvođenja radova promet će se odvijati suženim dijelom kolnika, u dvije prometne trake u smjeru istok–zapad, odnosno u nekim smjerovima prometovanje će bit onemogućeno.
Također, zavisno od dinamike izvođenja radova, bit će onemogućeno prometovanje iz  Zagrebačke avenije u Zagrebačku cestu u smjeru istok-sjever.

Pješake koji će se kretati u zoni radova molimo da obrate posebnu pozornost s obzirom na prisustvo većeg broja teretnih vozila i opreme, dok vozače molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenja i razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu

Privremene regulacije prometa