clanak False

Ozaljska ulica

28.06.2024.



Ozaljska ulica, na dijelu od Krapinske ulice do Nehajske ulice, bit će privremeno zatvorena za promet od utorka 2. srpnja od 8.00 sati, do subote 31. kolovoza 2024. do 18.00 sati.
Napominjemo kako će vozilima javnog gradskog prijevoza i stanovnicima Ozaljske ulice biti omogućen prolaz Ozaljskom ulicom, odnosno dolazak do svojih domova.
Za sve ostale sudionike u prometu obilazni pravac za vrijeme radova bit će:
• Krapinska ulica – Selska cesta i obratno.
Naime, na navedenoj dionici Ozaljske ulice izvodit će se radovi na izgradnji novog vodoopskrbnog cjevovoda zbog učestalih puknuća dotrajalog postojećeg vodoopskrbnog cjevovoda izgrađenog 1934., odnosno dijelom 1954. godine. Predmetnim radovima građanima će se omogućiti funkcionalna i sigurna opskrba sanitarnom vodom, ali i bolja protupožarna zaštita. Ukupna duljina planiranog cjevovoda iznosi 489,65 metara. Istim projektom obuhvaćena je i rekonstrukcija 70 kućnih priključaka.
Planirano je da svi radovi, uključujući i sanaciju prijekopa nakon završetka radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda i spojnih vodova, odnosno kućnih priključaka budu gotovi do kraja kolovoza, kako bi Ozaljska spremno dočekala povratak građana s godišnjih odmora i početak nove nastavne godine.
Na lokacijama izvođenja radova građanima će biti postavljene obavijesti, a u slučajevima dužih prekida u opskrbi vodom, ista će biti omogućena putem autocisterni. Za vrijeme trajanja radova mogući su i kraći prekidi u opskrbi vodom.

Privremene regulacije prometa