clanak False

Uskršnji ceker na Trešnjevačkom placu

12.02.2024.
Grad Zagreb organizira prigodnu, izložbeno-prodajnu manifestaciju „Uskršnji ceker na Trešnjevačkom placu“ od 22. do 23. ožujka 2024. godine, na otvorenom prostoru Trešnjevačke tržnice, Trešnjevački trg 2, Zagreb.
Pozivamo sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače tradicijskih i sličnih prerađenih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda sa sjedištem u Gradu Zagrebu, ekološke proizvođače i proizvođače korisnike oznake „Plavi ceker“ koji žele sudjelovat na manifestaciji, da se prijave za sudjelovanje najkasnije do 21. veljače 2024. godine slanjem ispunjene prijavnice na e-mail geos@zagreb.hr.
Obrazac prijavnice se nalazi ovdje.
Sudjelovanje na sajmu je besplatno za proizvođače, a zbog ograničenog broja izlagačkih mjesta poštivat će se redoslijed prijave.
Prilikom prijave, uz ispunjenu prijavnicu potrebno je priložiti:
1. za poljoprivredne proizvođače (sa sjedištem u Gradu Zagrebu, bez ekološkog certifikata i oznake „Plavi ceker“) - Izvadak iz Upisnika poljoprivrednika/Upisnika OPG-a ili ispis iz aplikacije „Agronet“
2. za ekološke proizvođače - važeću Potvrdnicu o ekološkoj proizvodnji ili važeću Potvrdnicu o proizvodnji u prijelaznom razdoblju.
Za proizvođače, korisnike oznake „Plavi ceker“ raspolažemo svim potrebnim podacima te je dovoljno naznačiti da je prijavitelj korisnik predmetne oznake. 
Po isteku roka za prijavu, sve izlagače ćemo pisanim putem (e-mail) obavijestiti o prihvaćanju njihove prijave te dati detaljne upute vezane uz održavanje manifestacije.
 
 

Aktualnosti