clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

04.12.2020.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 

- Stručno obrađuje jednostavnije ekonomsko-financijske stručne poslove koji se odnose na realizaciju projekata financiranih iz EU i drugih izvora financiranja, predlaže rješenja vezana uz financijsko poslovanje provedbe projekata financiranih iz sredstava EU fondova i drugih izvora financiranja i daje stručna mišljenja.                                                                                    
- Obavlja i prati poslove obračuna troškova poslovanja vezana uz provedbu projekata financiranih iz sredstava EU fondova i drugih izvora financiranja.                                     
- Sudjeluje u planiranju utroška sredstava za financiranje određenih projekata, u analizi utroška sredstava za izvršenje projekata, u kontroli i praćenju izvršenja projekata iz djelokruga Odsjeka, sukladno financijskom planu Ureda.  
- Sudjeluje u analizi financijskih izvješća, izrađuje naloge za isplatu temeljem ugovora, računa, zaključaka i drugih dokumenata, brine za uredno likvidiranje, kontiranje i knjiženje knjigovodstvenih dokumenata.                                                                              
- Kopira knjigovodstvenu dokumentaciju, vodi propisane i potrebne evidencije, te obavlja i druge poslove po nalogu.                                                                                                                                                                                        
           
PODACI O PLAĆI:

Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,83 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.431,30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.