clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

16.09.2020.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:                       
- Stručno obrađuje te predlaže rješenja složenijih pitanja iz područja zapošljavanja osoba s invaliditetom i udruga osoba s invaliditetom, surađuje u izradi programa, planova, izvješća, analiza iz djelokruga Odsjeka.
- Surađuje u obavljanju poslova vezanih uz dodjelu stipendija učenicima i studentima s invaliditetom te obavlja i druge složenije poslove u vezi s zapošljavanjem osoba s invaliditetom.
- Surađuje s drugim gradskim upravnim tijelima, ustanovama i trgovačkim društvima kojih je osnivač Grad Zagreb, te s državnim institucijama radi ostvarivanja te unapređenja kvalitetnijeg života osoba s invaliditetom, sudjeluje u praćenju rada stručnih povjerenstava.
- Prati primjenu zakona i drugih propisa iz područja zapošljavanja osoba s invaliditetom i udruga osoba s invaliditetom, postupa po predstavkama i pritužbama građana, te obavlja i druge poslove po nalogu.

PODACI O PLAĆI: 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.431,30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.