clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

10.07.2020.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
        
- Rješava složenije neupravne zahtjeve vezane uz ostvarivanje prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta i novčanu pomoć za roditelja odgojitelja te obavlja složenije poslove u vezi s iniciranjem postupka povrata nepripadajućih novčanih iznosa i novčane pomoći, unosi podatke o ostvarenim pravima u aplikativni sustav korisnika novčanih pomoći, izdaje uvjerenja i druge potvrde iz djelokruga Odsjeka.
- Provjerava činjenice od utjecaja na ostvarivanje prava te provjerava činjenice od utjecaja na isplatu. Prikuplja podatke o provedenim mjesečnim kontrolama korisnika. Prati stanje, predlaže poduzimanje odgovarajućih mjera na temelju prikupljenih podataka nakon provedenih kontrola korisnika.  
- Vodi dokumentaciju i propisane evidencije sukladno pronatalitetnim mjerama.
- Surađuje s tijelima državne uprave i gradskim upravnim tijelima pri pribavljanju informacija potrebnih za rad poslova novčane pomoći za opremu novorođenog djeteta i roditelja odgojitelja te obavlja i druge poslove koji mu se odrede.                                                                                                                            
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.431,30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.