clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

19.11.2018.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

- Vodi jednostavnije postupke te izrađuje nacrt rješenja u prvom stupnju u svezi sa ostvarivanjem prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta i novčanu pomoć za roditelja odgojitelja, provjerava sve činjenice od utjecaja na isplatu svih korisnika prava. Izdaje uvjerenja i druge potvrde iz djelokruga Odsjeka.                                                  
- Vodi dokumentaciju i propisane evidencije sukladno Odluci o novčanoj pomoći za opremu novorođenog djeteta i Odluci o novčanoj pomoći za roditelja odgojitelja. Pribavlja podatke od drugih tijela državne i gradske uprave potrebnih za vođenje postupka novčane pomoći za opremu novorođenog djeteta i novčane pomoći za roditelja odgojitelja.                          
- Unosi podatke o ostvarenim pravima u sustav automatske obrade podataka, prati i proučava primjenu zakona i drugih propisa te obavlja i druge poslove koji mu se odrede.                  
 
PODACI O PLAĆI 
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,83 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.893,00 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.