clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

19.11.2018.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:

-Samostalno vodi postupak u prvom stupnju u složenijim stvarima priznavanja prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta i novčanu pomoć za roditelja odgojitelja te obavlja složenije poslove u vezi s iniciranjem postupka povrata nepripadajućih novčanih iznosa i novčane pomoći, unosi podatke o ostvarenim pravima u sustav automatske obrade podataka, izdaje uvjerenja i druge potvrde iz djelokruga Odsjeka.                                 
-Prati stanje, predlaže poduzimanje odgovarajućih mjera te surađuje u pripremi propisa i drugih akata iz djelokruga Odjela.                                                                                       
-Vodi dokumentaciju i propisane evidencije sukladno Odluci o novčanoj pomoći za opremu novorođenog djeteta i Odluci o novčanoj pomoći za roditelja odgojitelja.                                   
-Surađuje s tijelima državne i gradske uprave pri pribavljanju informacija potrebnih za rad poslova novčane pomoći za opremu novorođenog djeteta i roditelja odgojitelja te obavlja i druge poslove koji mu se odrede.     
 
 
PODACI O PLAĆI 
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.893,00 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.