landing

O Projektu

Grad Zagreb, u sklopu Europskog socijalnog fonda plus, pokrenuo je ambiciozan projekt izrade Socijalnog plana, ključnog strateškog dokumenta koji će usmjeriti razvoj i unapređenje socijalnih usluga u gradu. S fokusom na analizu trenutnog stanja, plan će identificirati potrebe i prioritete u socijalnoj skrbi, širenje mreže pružatelja usluga te definiranje mjera koje će pomoći skupinama u riziku od socijalne isključenosti. Trajanje projekta je od 10. srpnja 2024. do 10. svibnja 2025.

Naš Cilj

Cilj ovog projekta je unapređenje dostupnosti i kvalitete socijalnih usluga u svim dijelovima Zagreba. Kroz analizu postojećih kapaciteta i potreba, te osnaživanje stručnjaka u gradskoj upravi, želimo osigurati efikasno socijalno planiranje i provedbu mjera koje će osigurati bolji život svim građanima.

Pridružite Nam Se

Pozivamo sve zainteresirane stručnjake da se uključe u proces izrade Socijalnog plana Grada Zagreba. Natječaj za dostavu ponuda za pružanje usluga izrade plana i provedbu edukacija je otvoren do 4. rujna 2024. godine.

Detalji Natječaja: Elektronički oglasnik javne nabave
Rok za dostavu ponuda: 4. rujna 2024. godine, u 10:00 sati

Detaljnije o projektu