clanak False

Svečano otvorenje Međunarodnog hrvačkog turnira Zagreb Open

12.01.2024.
U dvorani Doma sportova od 10. do 14 siječnja održava se MeđunarodnI hrvačkI turnir Zagreb Open Ranking Series 2024, u organizaciji Hrvatskog hrvačkog saveza i Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba.

Turnir je večeras otvorio te nakon finalnih borbi uručio medalje najboljim hrvačicama u kategoriji 59 kilograma, zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba Luka Korlaet. 
„Drago mi je da vas mogu pozdraviti ispred Gradske uprave u ovom hramu sporta, najvećoj dvorani u Hrvatskoj, koja uskoro kreće u dogoočekivanu obnovu. Velika pohvala organizatorima na sjajnoj organizaciji ovog hrvačkog spektakla. Svim natjecateljicama i natjecateljima želim puno uspjeha te ugodan boravak u našem gradu“, rekao je zamjenik te najavio za 2025. održavanje  Svjetskog prvenstva na kojem će Zagreb ugostiti 1200 hrvačica i hrvača iz stotinjak zemalja.

Turnir  Zagreb Open okupio je 600 hrvačica i hrvača iz 52 zemlje svijeta te je i ove godine uvršten u kalendar Svjetske hrvačke federacije za 2024. godinu kao jedan od 2 najjača turnira svijeta.

Gradske vijesti