clanak False

Konačna lista reda prvenstva za odabir javno najamnih stanova Grada Zagreba u naselju Novi Jelkovec

17.12.2021.
Na temelju članka 16. Odluke o najmu javno najamnih stanova (Službeni glasnik Grada Zagreba 7/09, 22/09 i 26/14) gradonačelnik Grada Zagreba, 15. prosinca 2021., utvrdio je
Konačnu listu reda prvenstva za odabir javno najamnih stanova u naselju Novi Jelkovec.


Konačnu listu reda prvenstva za odabir javno najamnih stanova u naselju Novi Jelkovec- možete preuzeti ovdje.

Konačna lista reda prvenstva za odabir javno najamnih stanova u naselju Novi Jelkovec oglašena je i na oglasnim pločama svih ureda Gradske uprave.

OBAVIJEST

Odabir stanova, sukladno raspisanom 12. Natječaju za davanje u najam javno najamnih stanova u naselju Novi Jekovec, njih 45 i to: 5 dvosobnih, 6 dvoipolsobnih, 16 trosobnih, 12 troipolsobnih i 6 četverosobnih stanava,  bit će 24. i 25. siječnja 2022., ponedjeljak i utorak, u vremenu od 16,00 do 19,00 sati.

Povjerenstvo za davanje u najam javno najamnih stanova, sukladno članku 17. Odluke o najmu javno najamnih stanova ( Službeni glasnik Grada Zagreba 7/09, 22/09 i 26/14) uputit će pisani poziv osobama raspoređenim na Konačnoj listi reda prvenstva za odabir javno najamnih stanova prema radoslijedu na Konačnoj listi i iskazanoj sobnosti u zahtjevu podnositelja.

Pregled pozvanih na odabir javno najamnih stanova, s danom i satom, i pregledne liste za odabir stanova prema zoni izgradnje, sa svim podacima o stanovima, iznosom najamnine i tlocrtima stanova objavit će se na web stranici Grada Zagreba, www.zagreb.hr, 14. siječnja 2022.
                                                                                                                                                                                      Povjerenstvo za davanje u najam javno njamnih stanova