clanak False

Gradonačelnik Tomašević otvorio jubilarni Beauty & Hair Expo Zagreb

08.03.2024.
Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević otvorio je danas jubilarni BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB, 25. izdanje međunarodnog sajma kozmetike, frizerstva i opreme za salone koji se od 8. do 10. ožujka  održava na Zagrebačkom velesajmu.

"Iskrene čestitke svima koji su na bilo koji način pridonijeli da ovaj sajam i ove godine bude jedan od najznačajnijih događanja u ovoj branši. Uskoro na Gradsku skupštinu ide program poticanja razvoja obrta malog i srednjeg poduzetništva 2024.-2030. godine. Svake godine povećavamo iznos sredstava za poticanje obrta malog i velikog poduzetništva, ali i gospodarstva u cjelini. Ove smo godine taj iznos podigli sa 1,8 na 5,4. miljuna eura", istaknuo je gradonačelnik Tomašević i pozvao sve sugrađanke i sugrađane te goste Zagreba da posjete ovogodišnji  Beauty & Hair Expo.

U sklopu Sajma, koji je okupio 190 izlagača na 7500 m² izložbenog prostora, po prvi puta se održava i FASH concept, modno događanje koje okuplja brojne hrvatske dizajnere i njihove kreacije i proizvode.

Gradske vijesti