clanak False

Gradonačelnik Tomašević dodijelio Medalju Grada Zagreba tenisačici Donni Vekić

12.09.2024.
Gradonačelnik Tomislav Tomašević primio je danas u Palači Dverce tenisačicu Donnu Vekić gdje joj je uručio Medalju Grada Zagreba za osvajanje srebrene medalje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. u tenisu i za izniman doprinos hrvatskom sportu. 

''Čestitam Donni Vekić, njezinom timu i njezinim roditeljima na izvanrednom sportskom uspjehu! Tvoj primjer pokazuje da se uz predanost i rad mogu postići veliki ciljevi. Želimo ti puno sreće i daljnjega uspjeha u tenisu te jednako tako na životnom putu.'', istaknuo je gradonačelnik Tomašević pa je dodao kako nam Donnin dugogodišnji humanitarni angažman može poslužiti svima kao uzor.

''Hvala vam na jako lijepim riječima! Podrška cijele zemlje je bila apsolutno nevjerojatna. Jako sam sretna zbog velikog broja djece koja se bave ovim sportom i nadam se da će se zaljubiti u tenis kao što sam i ja.'', istaknula je Donna Vekić.

Podsjetimo, Osječanka Vekić osvojila je srebrnu medalju na Olimpijadi, a ovo veliko priznanje kruna je njezine uspješne sportske karijere.
 

Gradske vijesti