clanak False

Poziv na testiranje i intervju

11.08.2020.
vezan uz raspisani javni natječaj za prijam u službu višeg stručnog suradnika/više stručne suradnice za operativne poslove u Odjelu za operativne poslove Sektora za poslove zaštite i spašavanja u Uredu za upravljanje u hitnim situacijama, 1 izvršitelj/izvršiteljica, na neodređeno vrijeme, objavljen u „Narodnim novinama“, broj 121 od 11. prosinca 2019. i web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr
 
Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, prijavljenih na javni natječaj, održat će se u četvrtak, 10. rujna 2020., u 9,00 sati, na lokaciji „Tribine Grada Zagreba“ , Kaptol 27, Zagreb.
 
Popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja objavljen je na oglasnoj ploči u prizemlju zgrade gradske uprave, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1.

Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.

Prilikom provedbe prethodne provjere obvezno je pridržavanje mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi prevencije širenja epidemije COVID-19.

Popis svih mjera dostupan je na poveznici: https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/


Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj.
 
Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr
 
Intervju s kandidatima/kandidatkinjama koji uspješno polože testove bit će održan isti dan nakon utvrđivanja rezultata testiranja.
 
Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu natječaja.