clanak False

Poziv na testiranje i intervju

29.07.2020.
vezan uz raspisani oglas za prijam u službu administrativnog referenta/administrativne referentice za poslove pismohrane Izvan ustrojstvenih jedinica u Gradskom zavodu za zaštitu spomenika kulture i prirode, 1 izvršitelj/izvršiteljica, na određeno vrijeme, u trajanju od 6 mjeseci, radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao objavljen u „Biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje“, broj 112 od 10. lipnja 2020. i web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr
 
Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete oglasa, prijavljenih na oglas, održat će se u srijedu, 19. kolovoza 2020., u 9,00 sati, na lokaciji Stara gradska vijećnica, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5, Zagreb, soba 1, II. kat.
 
Popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete oglasa objavljen je na oglasnoj ploči u prizemlju zgrade gradske uprave, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1.

Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.

Prilikom provedbe prethodne provjere obvezno je pridržavanje mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi prevencije širenja epidemije COVID-19.

Popis svih mjera dostupan je na poveznici:
https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/
 
Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na oglas.
 
Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr
 
Intervju s kandidatima koji su uspješno položili testove, bit će održan isti dan, nakon  utvrđivanja rezultata testiranja.

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu oglasa.