clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

26.06.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja složenije poslove u vezi s praćenjem i analizom potreba za održavanjem parkova i ostalih javnih zelenih površina, čišćenje površina javne namjene i održavanjem građevina javne odvodnje oborinskih voda na područjima gradskih četvrti i mjesnih odbora.
- Priprema i razrađuje tehničke aspekte programa održavanja komunalne infrastrukture u dijelu koji se odnosi na održavanje parkova i ostalih javnih zelenih površina, čišćenje površina javne namjene i održavanje građevina javne odvodnje oborinskih voda te predlaže prioritete u njihovoj realizaciji.         
- Obavlja složenije poslove pripreme za ugovaranje radova održavanja parkova i javnih zelenih površina, čišćenja površina javne namjene i održavanja građevina javne odvodnje oborinskih voda te praćenja realizacije ugovorenih radova.   
- Sudjeluje u provedbi planova komunalnih aktivnosti gradskih četvrti i planova komunalnih akcija mjesnih odbora u dijelu koji se odnosi na održavanje parkova i javnih zelenih površina, vodi potrebne evidencije, izrađuje informacije i druge stručne materijale te obavlja i druge poslove po nalogu.
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.