clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

11.06.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Obavlja složenije poslove analize stanja prikupljanjem i sistematiziranjem podataka prema područjima za koja se provodi analiza stanja. Surađuje u provedbi SWOT analize te predlaganju ciljeva, prioriteta i mjera. Surađuje u postupku Strateške procjene utjecaja na okoliš i ocjene prihvatljivosti za ekološku mrežu za Strategiju razvoja Urbane aglomeracije Zagreb. Priprema, prikuplja i sistematizira podatke vezane uz praćenje, kvantifikaciju i vrednovanje provedbe Strategije.
- Sudjeluje u obavljanju složenijih poslova povezanih s pripremom i izradom Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb te s postupcima praćenja, kvantifikacije i vrednovanja provedbe Strategije. Surađuje s predstavnicima jedinica lokalne samouprave, gradskih upravnih tijela i drugim dionicima razvoja na prikupljanju podataka i pripremi materijala za izradu i praćenje provedbe Strategije.
-Obavlja poslove unošenja podataka u evidencije i tabele sukladno sadržaju i metodologiji definiranoj propisima iz područja regionalnog razvoja, te sudjeluje u izradi izvješća o provedbi Strategije. Izrađuje složenije poslove programske, tehničke i grafičke obrade dokumenata iz djelokruga Odsjeka.
- Prati stanje i propise iz područja djelokruga rada. Surađuje u izradi planova, programa, izvješća, stručnih mišljenja i drugih materijala iz djelokruga Odsjeka te obavlja i druge poslove po nalogu.  
 

PODACI O PLAĆI:

Za vrijeme trajanja vježbeničkog staža vježbenik ima pravo na 85% plaće, koja je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto.