clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

11.06.2024.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
-Provodi složenije poticajne mjere, prati dodjelu i korištenje poticajnih financijskih sredstava, provodi administrativnu kontrolu dodijeljenih poticajnih financijskih sredstava i kontrolu na licu mjesta Prati stanje i provedbu razvoja obrtništva i poduzetništva, te obrađuje složenija pitanja što se odnose na pripremu, izradu, provedbu i učinke poticajnih mjera.             
- Surađuje u izradi nacrta općih i drugih akata iz djelokruga Odjela. Upisuje podatke u računalne baze podataka, uspostavlja, vodi i upravlja bazama podataka, daje informatičku podršku pri izradi izvješća i analiza iz djelokruga Odjela.                                                                
- Prati stanje, proučava i stručno obrađuje složenija pitanja iz područja gospodarstva, te predlaže rješenje o pojedinim složenijim pitanjima. Izrađuje analize, informacije i druge stručne materijale o općim gospodarskim kretanjima. Izrađuje razna mišljenja vezano za gospodarski interes Grada.          
-Sudjeluje u pripremi odgovora na pitanja gradskih zastupnika, medija te na predstavke i pritužbe građana. Obavlja razmjenu elektroničkih (digitalnih) dokumenata, te obavlja i druge poslove po nalogu.   



PODACI O PLAĆI:

Za vrijeme trajanja vježbeničkog staža vježbenik ima pravo na 85% plaće, koja je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 2,21 i osnovice za izračun plaće u visini od 875,85 eura bruto.