clanak False

Opis poslova i podaci o plaći

01.07.2020.
OPIS POSLOVA I ZADATAKA:
 
- Zamjenjuje pročelnika u upravljanju Uredom u slučaju njegova izbivanja ili spriječenosti u radu u skladu sa zakonom i drugim propisima, koordinira obavljanje poslova u pojedinom području iz djelokruga Ureda, koje mu povjeri pročelnik.
- Predlaže politiku razvoja u područjima iz djelokruga Ureda,koordinira i daje smjernice za izradu strateškihdokumenata, odnosno normativnih i drugih akata iz djelokruga Ureda..
- U pitanjima od zajedničkog interesa surađuje s gradonačelnikom Grada Zagreba i Gradskom skupštinom Grada Zagreba, drugim gradskim upravnim tijelima, tijelima državne uprave, ustanovama, trgovačkim društvima i drugim subjektima.
- Pruža potporu osobama na višim rukovodećim položajima u osiguravanju pravilne primjene propisa, mjera, planova i programa iz djelokruga Ureda, prati pitanja vezana uz rad Ureda i daje smjernice u njihovu rješavanju.
- Koordinira izradu planova i izvješća o radu Ureda i prati ostvarivanje planova rada te izvješćuje pročelnika o njihovom ostvarivanju, te obavlja i druge poslove i zadatke koje mu povjeri pročelnik.
 
 
PODACI O PLAĆI:
 
Osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 4,10 i osnovice za izračun plaće u visini od 5.431,30 kn bruto, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža.